Denne side har begrænset support til din browser. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis fragt i hele Danmark 📦 ✨ 

Refunderingspolitik

Bytte og fortrydelsesret: 
Pihl Bang ønsker glade og tilfredse kunder og kan kun opfordre dig til at tage kontakt mig på mail: Kontak@frejapihlbang.dk,  hvis der er problemer med de varer du har købt.
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til mig senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.
Meddelelsen skal gives pr. mail på Kontakt@frejapihlbang.dk  I meddelelsen skal du gøre mig tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Herudover skal smykket sendes retur i original emballage og fakturaen skal vedlægges da denne gælder som en kvittering for dit køb, ellers kan jeg  ikke refundere pengene for de købte varer.
Jeg anbefaler dig, at du sender dine varer retur på en måde, hvor du får en kvittering for, at jeg har modtaget din pakke.
Bemærk venligst, at varerne er dit ansvar, indtil de når værkstedet.
Pakker returneret pr. efterkrav modtages ikke.

Såfremt ovenstående ikke er opfyldt, forbeholder Pihl Bang sig retten til, at sende varerne retur til køber.

Reklamationsret:
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.
Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig en betingelse, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Der skal reklameres indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen.
Når du returnerer varen, bedes du angive hvori fejlen består samt købstidspunkt, dokumenteret med faktura. Bemærk – jeg modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage. Vi anbefaler dig at du sender dine varer retur på en måde, hvor du får en kvittering for, at vi har modtaget din pakke.

Forbehold:
Pihl Bang tager forbehold for trykfejl, stavefejl, samt forsinkelser, som Pihl Bang ikke kan kontrollere.
Der tages forbehold for, at forgyldning og oxydering er en overfladebehandling og derfor vil blive slidt af med tiden. Sam at håndlavede smykker kan variere en lille smule i udseendet,